Kíváncsi, hogy néz ki a választott parketta lefektetve? Próbálja ki a VIRTUÁLIS PADLÓ STÚDIÓT!
részletek
 
 
 

Duna Parketta

1138, Budapest,
Váci út 168/F

Nyitva tartás:
H-P: 8.00 - 18.00
Sz: 9.00 - 14.00

Telefon.:
+ 36 1 412 1729
Fax:
+36-1-412-1730
info@dunaparketta.hu

 
 
A BEFAG:

A hazai készparketta gyártók közül a Befag gyártmányú parketták kiemelkedő minőségűek, és a fafajtákat illetően is bőséges a választékuk.

A BEFAG készparketta:

A BEFAG készparketta szerkezete három részből áll. Alsó és középrétege fenyőfából, járófelülete kemény fafajokból készül, melyek színválasztéka a burkolandó tér hangulatához igazítható felületet eredményez.
A BEFAG készparketta egészségre ártalmatlan, ragasztása és felületképzése folytán környezetbarát termék. Minősége minden tekintetben kielégíti a vonatkozó magyar és európai normákat. A korszerű technikán, gyártástechnológián felül a közel negyedszázados tapasztalattal rendelkező szakemberek szakmai tudása és az EN ISO szerinti minőségbiztosítási rendszer a garancia a magas használati értékű és kiváló minőségű BEFAG készparkettára.
Alkalmazás: beltéri száraz helyiségek melegpadló burkolataként lakó és középületekben.

A BEFAG készparketta jellemzői:

- Felépítése: háromrétegű, ragasztott szerkezet, keményfa járófelülettel (3,3 mm)
- Méretek: 2200 x 192 x 14 mm
- Tömege: kb. 8 kg/m2
- Csomagolása: Zsugorfóliával, 1 köteg / 6 db parketta / 2,534 m2

Előnyük: gyorsan, könnyedén lerakhatók, erős lakk védi a felületüket, hosszú az élettartamuk, többször is felújíthatók, egyszerűen, gyorsan tisztíthatók, jó hangszigetelők, padlófűtés esetén is alkalmazhatók (bükk, juhar, gőzölt akác, cser, wenge, jatoba dielen fafaj kivételével).

A BEFAG készparketta fajtái:

Az osztott készparketta háromsávos szerkezetével kisebb felületen is az anyag komplex struktúráját engedi látszani.
Az osztatlan fedőrétegű (Dielen) készparketták esetében a keményfa járófelület egyetlen, a parkettaszál teljes méretében végigfutó darabból készül, ezért esztétikai hatása a nagyobb felületeken érvényesül igazán.
Méretüket tekintve nincs különbség a kétféle készparketta között, és mindegyiket többrétegű, UV-kikeményítésű acryl-lakk fedi.
Az osztatlan járórétegű készparketták kialakítására, megmunkálására, felületkezelésére vonatkozó előírások megegyeznek az osztott járórétegű parkettáéval.

A BEFAG készparketták valódi fából készülnek, ezért a természetes fára jellemző sokszínűséget, szerkezeti sokféleséget kismértékben még egy-egy minőségi osztályon belül is tükrözik.

Minőségi osztályok:

  1. Selekt: Szelektált minőség. Egységes színhatás, egyenletes, finom általában, egyenesszálú szövetszerkezet.
  2. Natúr: Járófelülete repedés és szijácsmentes. Színét a fa természetes növekedése határozza meg.
  3. Rusztikus: A járófelülete repedésmentes. Jellegét a hangsúlyos színek, göcsök, szíjács és élénk hatású szövetszerkezet határozza meg.

PanLoc önzáró készparketta illesztése

A PanLoc önzáró készparketta egy olyan mechanikus sínrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. Az illesztés ellenáll a normál igénybevételeknek anélkül, hogy a parkettaszálak elmozdulnának egymástól. Nagyon könnyű a lerakása. Az összeillesztés a padló egész élettartama alatt tökéletesen üzemel. Nagy előnye, hogy szétszedhető és újra lerakható.

Padlófűtéses helyiségekben javasolt teljes felületével az aljzatra ragasztani. Mivel a készparketta felülete gyárilag lakkozott, lefektetését követően - a ragasztó kötése után - használatba vehető, utánlakkozást nem igényel. Tisztításához csak alig nedves ruhát használjunk, felmosni tilos.

cégünkről | termékek | szolgáltatások | akciók | kapcsolat